Bugun...



Arsuz Belediyesi’nin kadrosu daha da güçlendi
Tarih: 17-06-2015 19:19:36 + -


Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, çalışma ekibine İskenderun'un tanınmış, deneyimli ve mesleklerinde kariyer yapmış iki ismini dâhil etti.


Arsuz Belediyesi’nin kadrosu daha da güçlendi

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, çalışma ekibine İskenderun'un tanınmış, deneyimli ve mesleklerinde kariyer yapmış iki ismini dâhil etti. Hizmet çıtasını yükseltmek amacıyla İskenderun Belediyesi’nin İmar Müdürü Özgür Murt’u Arsuz Belediyesi bünyesine transfer eden, Proje Genel Koordinatörlüğü görevine de yine İskenderun Belediyesi’nde bir dönem CHP Grup Başkanvekilliği yapan İnşaat Mühendisi Kamil Turan’ı getiren Başkan Culha, Arsuz’un gelişmesinde daha dinamik bir kadroyla hareket edeceklerini söyledi.

Başkan Yardımcıları Ali Yavuz ve Sedat Deveci, birim müdürleri ve meclis üyelerinin yanı sıra yeni Genel Koordinatör Kamil Turan ve İmar Müdürü Özgür Murt ile birlikte zaman kaybetmeden ilk toplantısını yapan Başkan Culha, ekibiyle birlikte geleceğe yönelik yapılacak olan hizmetlerin planlamasını da yaptı.

Başarının ekip işi olduğunu belirterek, hep birlikte daha güzel hizmetler gerçekleştireceklerini söyleyen Başkan Nazım Culha, “Arsuz’u geleceğe taşıyacak olan çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle ilçe genelinde ikinci etap asfalt ve parke döşeme çalışmaları da tam gaz sürüyor. İhtiyaç duyulması halinde Ağustos ayında 3. etap asfalt ihalesi de yapılacak. Parke girmeyen hiçbir mahallemiz kalmayacak. Yeni Arsuz Köprüsü ve Zilli Çayı köprülerimizin de ihaleleri yapıldı. Kadromuza dâhil ettiğimiz iki dinamik isimle belediye hizmetlerimiz adına daha güzel sonuçlar ortaya çıkaracağımıza inanıyorum. Özgür beyi de, Kamil beyi de hepiniz yakından tanıyorsunuz. Üretilecek yeni projeler ve yeni fikirlerle Arsuzlular’a önemli hizmetler yapmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız” dedi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Yaşam Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI