Bugun...



Arsuz’da Balık Ekmek Dağıtımı Yapıldı
Tarih: 14-02-2020 14:03:58 + -


Arsuz Turizm ve Kültür derneği “ Temiz Çevre, Sağlıklı beslenme “ konulu proje kapsamında öğrencilere Balık Ekmek dağıtımı yaptı.


Arsuz’da Balık Ekmek Dağıtımı Yapıldı

Arsuz Turizm ve Kültür derneği  tarafından ‘’Temiz çevre , sağlıklı beslenme’’ etkinliği bu öğretim yılında Çetillik İlköğretim Okulunda yapıldı.


İl Tarım ve Orman Müdürlüğü , ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Arsuz Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikte dernek yönetim kurulu üyeleri Nazan Turaç ,Özlem ULUS, Sabit Mutlu , Taner Uçar ve Çetillik Mahalle muhtarı Hasan BULUT’un katkıları ile gerçekleşen etkinlikte minik öğrencilere çevre bilinci eğitimi verildi.


Etkinliğe, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf GÜVEN, Başkan Yardımcısı Sami Üstün,Nihat KÖKLÜ, İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Avni HATAY, Arsuz İlçe Tarım Müdürü Serkan YILMAZ, Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Reşat DUYMAZ, Su Ürünleri Şube Müdürü Ufuk SAKALLI, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan DÖNMEZ, Şube Müdürü Bekir ŞAHAN, Çetin ÇINGI, Arsuz İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oğuzhan KILIÇ, Arsuz İlçe Müftüsü, Arsuz Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Arslan, Metehan Sakallı, Belediye Meclis Üyeleri , Çetillik Mahallesi Muhtarı Hasan BULUT, Akgöl Balıkçılık Sahibi Yüksel AKGÖL, Okul Aile Birliği Başkanı Özer ATEŞ ve Okul Müdürümüz Mustafa PEHLİVAN katıldı.

Etkinliğe katkılarından dolayı Akgöl Balıkçılık, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Su Ürünleri şube Müdürüne plaket takdim edildi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI