Bugun...



Arsuz’da Halkı İktidar Yapacağız ...
Tarih: 06-10-2013 00:16:57 + -


Arsuz’da Halkı İktidar Yapacağız ...


Arsuz’da Halkı İktidar Yapacağız ...

CHP Arsuz Belediye Başkan aday adayı Bülent Seküçoğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bölge halkıyla birlikte olan CHP’li Seküçoğlu, şu ana kadar belli bir program dahilinde Karaağaç, Üçgüllük, Madenli, Kurtbağı, Karahüseyinli Işıklı, Konarcık, Hacı Ahmetli, Çetillik, Avcılar Suyu ve Arpagedik köyleriyle Arsuz ilçesi merkezini ziyaret etti. Muhtarlar, köy halkı, esnaf, çiftçi ve diğer meslek gruplarıyla bir araya gelen Bülent Seküçoğlu; “İlçe olan Arsuz’da yeni bir dönemi birlikte başlatacağız. El ele halkın iktidarını Arsuz’da bir kere daha kuracağız” dedi.

Belediye Başkanı olması halinde hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında da kısa bilgiler veren CHP’li Bülent Seküçoğlu; “Arsuz’da eğitim, sağlık ve sosyal hizmetlerin yanı sıra ulaşım, turizm balıkçılık, tarım, yat limanı spor ve diğer yatırımları kolaylaştıran hamleler gerçekleştirmek durumundayız. Yöreyi kalkındıracak ciddi projelerin öncüsü ve teşvik edicisi olacağız. Arsuz’u hep birlikte Ortadoğu’nun ve dünyanın turizm başkenti yapacağız. Tüm hizmetler yöreyi, bölgeyi kucaklayacak şekilde her noktaya eşit şekilde yayılacaktır. Arsuz’da bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve güzellikleri, hizmetleri hep birlikte paylaşıp, yaygınlaştıracağız. Tüm ziyaretlerimde yöre halkıma bunları anlatıyor ve onlardan destek istiyorum” şeklinde konuştu.

CHP’li  Seküçoğlu ayrıca 26-29 Eylül 2013 tarihleri arasında Arsuz’da gerçekleştirilen  4 Etap CHP İç Anadolu Gençlik Kampı’na katılarak, gençlere moral verdi ve onlardan da Arsuz için görüş ve öneri aldı.






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Siyaset Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI