Bugun...



Arsuz Larva Döneminde İlaçlanmayınca ...
Tarih: 17-06-2014 15:30:58 + -


Başkan Culha, şubat ayı larva döneminde ilaçlama yapılmadığı için sinekle mücadelede zorlandıklarını belirtirken, vatandaşın rahatlaması için ilaçlama takvimini iki katına çıkardıklarını söyledi..


Arsuz Larva Döneminde İlaçlanmayınca ...

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha tüm çalışmaları titizlikle yerinde takip ediyor. Türkiye’nin ilçe bazında en büyük coğrafyasına sahip Arsuz’un bir ucundan diğer ucuna tüm çalışmaları yerinde takip eden Nazım Culha, yaz sezonu hazırlıkları kapsamında plaj düzenlemeleri ile sosyal tesislerin sezon hazırlıklarını yerinde takip ederken, köstebek yuvalarını andıran bugünlerde çalışmaları devam eden Nardüzü ve tüm mahallelerde ihtiyaç olan yolların asfalt çalışmalarının da ara vermeden süreceği mesajını verdi.

Arsuz’un her noktasında ihtiyaç olan her yere ulaşmak gayretlerini ifade eden Başkan Nazım Culha, yeni kurulan bir ilçe olmasına rağmen tüm birimlerle geceli gündüzlü bir çalışma içinde olduklarını hatırlattı ve olabildiğince en az eksikle yazlıkçıları ağırlamayı hedeflediklerine dikkat çekerken, şubat ayı larva döneminde dönemin belediyeleri ilaçlama yapmadığı için sinekle mücadelede zorlandıklarını belirtirken, vatandaşın rahatlaması için ilaçlama takvimini iki katına çıkardıklarını söyledi..

 

     Arsuz’un deniz ve sahil güzellikleriyle Türkiye’nin ender merkezlerinden olduğunu hatırlatan Nazım Culha, Gözcüler ve Gülcihan plajlarının bakımsız kalmış yıllara meydan okuyan hallerini revize etmek gayretlerine vurgu yaptı.

    Arsuz ilçesinin her yerinde büyük eksiklikler bulunduğunu ve tüm bu eksiklerin yerinde tespit edildiğini belirten Culha, program dahilinde her yere ulaşmak kararlılığını dile getirdi.

     Yaz sezonu öncesi yazlıkçılara da mesaj veren Nazım Culha, hizmetlerin korunması, çevrenin temizliğine hassasiyet gösterilmesi, huzur ve güven ortamında bir yaz sezonu için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğine de vurgu yaptı.






Etiketler : arsuz ilaçlama

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Yaşam Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI