Bugun...



Arsuzda 23 Nisan Çoşkusu ...
Tarih: 23-04-2015 18:05:54 Güncelleme: 25-04-2015 21:34:54 + -


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Arsuz'da Çoşkulu bir törenle kutlandı.


Arsuzda 23 Nisan Çoşkusu ...

Ulusal Egemenlik ve Çoçuk Bayramı kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi bayram Arsuz’da da çoşku içinde kutlandı. Kutlamaların 22 Nisandan itibaren başladığı ilçemizde 23 Nisan günü İlçe milli eğitim nüdürü Mutlu TANIN’ın Ataturk Anıtına çelenk koymasının ardından Uluçınar İlk Öğretim okulunda Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Garnizon Komutanı Deniz Albay Mutluhan Algür, Arsuz Emniyet Müdürü Hacı Osman Akçakoca,Kamu Kurum ve Kuruluşların daire amirleri, Arsuz Jandarma Komutanı Üstteğmen Nadir Bilbay,  AKP Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan, ile vatandaşların katılımı ile Uluçınar İlk Okulu okul bahçesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı.
    Kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu TANIN'ın günün anlam ve önemini içeren konuşmasının ardından sahneyi devralan çoçuklar önceden hazırladıkları halk oyunları gösterisi, şiir dinletisi ve bir birinden renkli müzikli gösteriler ile devam eden bayramda çoçuklar gönüllerinde eğlendi.
    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde çoçukları kadar heyecanlı olan ailelerde çoçukların mutlu anlarını resme almaya çalışırken renkli görüntüler ile heyecanları yülerine yansıdı.Tören son olarak yarışmalarda birinci olan öğrencilere hediyelerinin verilmesinin ardından sona erdi.
    Arsuz Özel Yıldızlar Kreş ana okulunun son olarak saat 14:00'te yaptığı kutlama etkinlikleri ile son bulan 23 nisan törenleri minik öğrencilerin sergiledikleri performans ve becerileri ile aileleri ve öğretmenleri tarafından ilgi ile takip edildi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI