Bugun...



Avukat Necati Yıldız’dan Jet Açıklama
Tarih: 19-07-2013 00:45:47 + -


CHP’den Arsuz Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Avukat Necati Yıldız, İskenderun’da haftalık olarak yayınlanan Haber Ekspres Gazetesi’nde çıkan “Hangi Yüzle?” başlıklı haberi üzerine Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.


Avukat Necati Yıldız’dan Jet Açıklama

 CHP’den Arsuz Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Avukat Necati Yıldız, İskenderun’da haftalık olarak yayınlanan Haber Ekspres Gazetesi’nde çıkan “Hangi Yüzle?” başlıklı haberi üzerine Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
 
  Mustafa Sarıgül’ün liderliğini yaptığı Türkiye Değişim Hareketi içerisinde bulunduğu süre boyunca, CHP aleyhine hiçbir zaman çalışma içinde bulunmadığını, Kemal Kılıçdaroğlu’nun da partinin liderliğine gelmesiyle birlikte CHP çatısı altında birleşildiğini hatırlatan Avukat Necati Yıldız’ın kamuoyunun doğru bilgilenmesi açısından yaptığı açıklamayı aynen yayınlıyoruz: “İskenderun Haber Ekspres Gazetesi’nin 17/7/2013 tarihli Hangi Yüzle? başlıklı habere ilişkin tekzip yazısı
Türkiye Değişim Hareketi adı altında Mustafa Sarıgül önderliğinde örgütlenen harekete 2009 yılının Haziran ayında katıldım.
  TDH’nin İstanbul İl Yönetim Kurulu’nda görev aldım.22 mayıs 2010 tarihinde CHP’nin başına genel başkan olarak Sn.Kemal Kılıçdaroğlu gelince Tdh’dan ayrıldım. Sn.Mustafa Sarıgül’e partiyi kurmaması için sözlü telkin ve ikazlarım olmuştur. ayrıca kendisine 2 adet mektup yazarak partinin kurulmaması gerektiğini belirttim. CHP’ye ve Sn.Kılıçdaroğlu’na destek verilmesini zaruret olduğunu ifade ettim. Birkaç gün sonra Sn.Mustafa Sarıgül partiyi kurmayacağını ve Kılıçdaroğlu liderliğindeki chp’ye destek vereceğini bir basın toplantısı ile açıkladı. Hemen akabinde İstanbul il yönetimi ve örgütlerinden oluşan 20.000 kişi ile beraber toplu olarak düzenlenen bir törenle CHP’ye katıldık.
TDH hareketi içerisinde bulunduğum 1 yıllık süre içerisinde CHP’yi asla kötülemedim. bu yönde ağzımdan tek bir kötü söz dahi çıkmamıştır. mayıs 2010’da arsuz dostlar restüauranta düzenlenen gecenin siyasi bir amacı yoktu. Kaldı ki o gece konuşma dahi yapmadım. bunu geceye katılan yüzlerce vatandaşımız ve yerel basınımız görmüştür.
 
  Ayrıca düzenlenen gecenin amacı tamamen bir hayır içindir. tarafımdan Arsuz’da bir köy okuluna yaptırılan Atatürk büstünün açılışı nedeni ile misafirlerimizin onuruna düzenlenen bir geceydi.
Ben Gözcüler’de doğdum ve büyüdüm İstanbul Barosunda Avukatlık yapmaktayım. Gazetecinin iddia ettiği gibi şahsımı küçük düşürecek şekilde alayvari bir tavırla İstanbul çocuğu tabirini kabul etmiyorum. Yine Arsuz ve Arsuz halkı için düşündüğümüz projelerlerimize sn.gazetecinin kendini değerli Arsuz halkı yerine koyarak hakaret ve küçük düşürücü sözler sarfetmesini siz değerli kamuoyu ile paylaşmaktayım.
Son olarak kamuoyunu yanıltıcı şekilde barlarımda oturmam gerektiğini söyleyen sn.gazeteci avukatların ticaret yasağı olduğunu unutmuş olmalı ki kendime ait barım olamayacağını bile bilememektedir.
 
  Avukatlarım aracılığı ile şahsımı rencide edecek şekilde haber yapan ,şantaj ve yalan haber nedeni ile sn.Neşet Alkan hakkında İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. kamuoyuna saygı ile bildiririm. “





Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Siyaset Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI