Bugun...



BOMBA SANILAN VALİZDEN KADIN CESEDİ ÇIKTI
Tarih: 13-01-2015 17:39:59 + -


İskenderun’da şüpheli paketten ceset çıktı.


BOMBA SANILAN VALİZDEN KADIN CESEDİ ÇIKTI

İskenderun’da polisin şüpheli paket diye bomba uzmanlarıyla gittiği valizden kimliği belirsiz 30-35 yaşlarında kafası kesik bir kadın cesedi çıktı. İskenderun’daki bu olay Münevver Karabulut vakasını anımsattı. Dumlupınar Mahallesi 210 Sokakta yol kenarına bırakılmış büyük bir eşya valizi şüpheli paket olarak İskenderun emniyetini alarma geçirdi.

Olay yerine bomba uzmanlarıyla gelen polis, önce çevrede güvenlik önlemi aldı. Bomba uzmanlarının dikkatlice açtıkları valizden önce kadın eşyası, sonrasında ise kesik bir kadın başı, parçalanmış uzuvlar çıktı.
Sokakta bir evin duvar dibine bırakılan ve içerisinden kesik baş ve ceset parçaları çıkan valizin etrafı Olay yeri inceleme ekibinin rahat çalışabilmesi için polis tarafından vatandaşların göremeyecekleri şekilde özel paravanla kapatıldı. Bu arada emniyet sokağın giriş ve çıkışlarına bant çektiği valizden ceset çıktığı haberini alan vatandaşlar polisin olay yeri inceleme çalışmalarını meraklı bakışlar arsında izledi.

Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları çalışmanın ardından Belediyeye ait cenaze aracı cesedin bulunduğu noktaya çekildi. Polis cesedi cenaze aracına üzeri bezle kapatılan valizle birlikte difriz kısmına koyarak İskenderun Devlet Hastanesi Morguna gönderdi. Türkiye gündemini uzun süre meşgul eden Münevver Karabulut cinayetini hatırlatan olayda İskenderun’da ara sokakta bulunan valizden çıkan başı ve vücudunun diğeri uzuvları parçalanmış kimliği belirsiz 30-35 yaşlarındaki kadın cesediyle ilgili Emniyet çalışmalarını sürdürüyor.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Yaşam Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI