Bugun...



Büyük Arsuz İlçesi Ailesi Bayramlaştı.
Tarih: 28-07-2014 17:44:25 Güncelleme: 08-08-2014 00:38:25 + -


Arsuz İlçesi Protokol üyeleri halk ile bayramlaştı.


Büyük Arsuz İlçesi Ailesi Bayramlaştı.

Arsuz Lion King Apart Oteldeki bayramlaşmaya Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Garnizon Komutanı Albay Mutluhan Algül, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Coşkun, AKP İlçe Başkanı Nadim Tan, CHP İlçe Başkanı Faik Çekin, MHP İlçe Başkanı Kasım Uğur, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, oda başkanları ve muhtarlar da katıldı.
Törende konuşan belediye başkanı Culha, “Arsuz Belediyesi olarak ilk resmi bayramımızı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha öncede bu salonda bir bayram kutlaması yapmıştık, ancak o zaman belde belediyesiydik. Bayram; barıştır, kardeşliktir, hoşgörüdür, sevgidir. Bayram mutluluktur. Ben, bu anlamlı bayramın Arsuz Halkı için, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temenni ediyorum" dedi.
Arsuz Kaymakamı Baysal da, hem İslam Alemi, hem de Türk kültürü açısından bayramların önemine değinirken, bayram ruhunun kaybedilmemesi gerektiğini söyledi. Baysal, “Bayramlar, akrabalarla, eşlerimizle, dostlarımızla kutlandığında bir anlam ifade eder ve ancak ailece geçirilen bir bayram, bayram ruhu taşır.  Bayramlar, aynı zamanda küslüklerin sonlandığı anlardır. Türkiye olarak, Arsuzlular olarak bayram ruhunu asla kaybetmeyeceğiz. İslam coğrafyasında kardeşlerimizin neler çektiklerini biliyoruz. Suriye-Filistin ve Irak’taki kardeşlerimizin nasıl bir bayram kutladığını bilmiyoruz. İslam coğrafyasında yapılan zulümlerin bitmesi umuduyla, hepinizin güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum" diye konuştu.






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Yaşam Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI