Bugun...



Cengiz Başar, l Emniyet Müdürlüğü bünyesine Atandı.
Tarih: 06-02-2015 14:46:45 + -


İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Hatay İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeyken atanan Cengiz Başer, iki buçuk yıl aradan sonra tekrar il Merkezine çekildi. Başar’dan boşalan İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne İl Trafik Denetleme Şube Müdürü Zeki Balcı Atandı.


Cengiz Başar, l Emniyet Müdürlüğü bünyesine Atandı.

İskenderun ilçe emniyet müdürlüğü görevini iki buçuk yıldır başarıyla sürdüren Cengiz Başar il merkezindeki yeni görevine gitti.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Hatay İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeyken atanan Cengiz Başer, iki buçuk yıl aradan sonra tekrar il Merkezine çekildi. Başar’dan boşalan İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne İl Trafik Denetleme Şube Müdürü Zeki Balcı Atandı.

Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya’nın tayin istemesi ve Kayseri Terörle Mücadele Şubesine atanmasıyla boşalan İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine 2012 Temmuz ayında Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli TEM Şube Müdürü Cengiz Başar getirilmişti.

İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar İskenderun’da görev yaptığı süreç içerisinde başarılı operasyonlara imza attı, yaptığı çalışmalarla polisin hem operasyonel, hem de toplumla iç içe olmasını sağladı. ‘Eğitimden Operasyona, Operasyondan Eğitime’ sloganıyla huzur bozuculara karşı polisin daha uyanık, daha etkili olması için çalışmalarıyla dikkat çekti.

Gezi Parkı olaylarını protesto eylemleri ile Suriyeli gerginliğinde ortaya koyduğu yönetim anlayışıyla toplumsal olayların büyümeden kontrol altına alınmasında başarılı oldu. Sosyal ve kültürel etkinliklerde yer aldı, sosyal sorumluluk projelerine polisi de dahil ederek emniyet ile halkın bütünleşmesini, kaynaşmasına katkı verdi.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü İskenderun’da yaklaşık 2,5 yıldır görev yapan Cengiz Başar’ı il içi atamayla merkeze tekrar alırken, yerine ise yine İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Zeki Balcı’nın atadığı öğrenildi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Hatay Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI