Bugun...



CHP İlçe Başkanı Uyar, Gündemi Değerlendirdi.
Tarih: 29-06-2013 15:41:22 + -


Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarıyla 3 Nolu Belediye Sosyal Tesisinde kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.


CHP İlçe Başkanı Uyar, Gündemi Değerlendirdi.

     Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarıyla 3 Nolu Belediye Sosyal Tesisinde kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

       
CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar, hem ülke genelinde, hem de Hatay’da çok olağanüstü olaylar yaşandığını bir yanda ateş içindeki Suriye, diğer yanda adalet ve demokrasi taleplerinin en yukarıya taşındığı Gezi Parkı olayları, bir yandan da 9 ay sonra yapılacak yerel seçimlere dikkat çekti.

    
Yerel yönetim olarak İskenderun’da su sorununu çözdüğünü, kangrene dönüşen İmar sorununun ortadan kaldırıldığını, yeni hal ve İtfaiye binaları, itfaiye teşkilatının güçlendirildiğini vurgulayan CHP’li Uyar “Başta Eski bitpazarının yerine yapılan olmak üzere vatandaşlarımızın hizmetine sunulan sosyal tesisler ortadadır. Sahil düzenlemesi ve İskele şehrimizin görüntüsünü değiştirmiştir. Yollarımızın yapılan çalışmalar nedeniyle kötü olduğunu da biliyoruz. Belediyemiz bu konuda da gerekeni yapmış, asfalt ihalesini tamamlamış, şu anda asfalt ekipleri hızla yollarımızı asfaltlamaktadır. Belediye Meclis grubunda bulunan AKP’li meclis üyelerinin bu çalışmalarda verdiği destek teşekküre şayandır. Belediye olarak AKP’li Meclis üyesi arkadaşlarımızın bu desteklerine teşekkür ediyorum. Bu konuda anlamadığım tek şey AKP İlçe Örgütünün tutumudur. AKP’li Meclis üyeleri destekliyor, İlçe örgütü tam tersini söylüyor. Bunun yorumunu halkımıza bırakıyorum” şeklinde konuştu.       

CHP’li Uyar, 11 yıldır ülkeyi yöneten AKP İktidarı ve Erdoğan’ın baskıcı ve totaliter tutumunun, vatandaşları hiçe sayan anlayışı, her fırsattan rant çıkaran ve yandaşlarına peşkeş çeken talancılığının Gezi parkında başlayan ve tüm ülkeye yayılan protestolarla toplum tarafından ret edildiğini söyledi.

        Polis devleti anlayışı ile acımasızca hareket eden Hükümetin, olaylar sırasında dört vatandaşın ölümüne, on binlerce vatandaşın da yaralanmasına neden olduğunu kaydeden Uyar “Gezi parkı protestoları AKP ve Erdoğan için sonun başlangıcı, ülkemiz için ise demokrasi, özgürlük ve adalet adına geleceğin aydınlık olduğunun işaretidir. Her davranışlarında Mustafa Kemal’in öğretisinden hareket ettiklerini gösteren gençlerimiz, demokrasiye ve vatana duydukları sevgi ve inançlarını da ispatlamışlardır. Gelecekte Ülkemizi yönetecek olan bu gençlerimizle ne kadar guru duysak azdır” dedi.

                 9 ay sonra yerel seçimler yapılacağının altını da çizen Uyar şunları kaydetti: “Bu seçimlerde Halkımızın 11 yıllık baskıcı AKP iktidarına dur diyeceğine eminim. Ayrıca İskenderun, Arsuz ve Hatay Büyükşehir Belediyelerini de CHP’nin kazanacağından kuşkum yoktur. AKP’li arkadaşlarımızın, hayallerinden bir an önce kurtulmalarını tavsiye ediyorum.”





Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Özel haber Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI