Bugun...



CHP’li Şahutoğlu Arsuzlu Vatandaşlarla Bir araya Geldi
Tarih: 09-03-2015 16:15:52 Güncelleme: 09-03-2015 16:23:52 + -


CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Alev Palas’da Arsuzlu vatandaşlarla bir araya gelerek, bayanların 8 Mart Dünya emekçi kadınlar gününü kutladı, günün önemine dikkat çekti.


CHP’li Şahutoğlu Arsuzlu Vatandaşlarla Bir araya Geldi

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Alev Palas’da Arsuzlu vatandaşlarla bir araya gelerek, bayanların 8 Mart Dünya emekçi kadınlar gününü kutladı, günün önemine dikkat çekti.

       Seçim çalışmalarını ekibiyle birlikte yoğun bir tempoda sürdüren CHP’li Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun Arsuzlularla buluşması ilgi gördü. Toplantıya katılan bayanların Kadınlar günü kutlayan, karanfil dağıtan CHP’li Şahutoğlu “Bugün özel bir gün, çünkü hayatımızın yaşam kaynağı ve kendilerini direkt emekçinin ta kendisi diyerek nitelendirdiğimiz, kurtuluş savaşından itibaren, bu ülkenin her harcında ciddi anlamda emekleri geçmiş, baş tacı ettiğimiz, bugün emekçi kadınlarımızın günü. Bugün tüm emekçi kadınlarımıza kutlu olsun” dedi.

 

       CHP’li Dr. Şahutoğlu kadının sosyal statüsünün olmadığı toplumun, çağdaş muasır medeniyetler seviyesine çıkmasını beklemenin hayalcilikten ödeye gidemeyeceğini söyledi.

 

       Sosyal demokrasinin neferleri olarak hayatın her alanında kadını onurlu ve eşit yurttaş olarak gördüklerinin altını çizen Dr. Şahutoğlu hayattın her alanında aktif yer almasını savunuyor ve onun öncülüğü için mücadele ettiklerini kaydetti.

 

       ŞAHUTOĞLU’NDAN AYRIŞIM TEPKİSİ!

 

      CHP Hatay Milletvekili aday adaylığı müracaatından sonra ne yazık ki Cumhuriyet Halk Partisinin evrensel değerlerine uygun düşmeyen, söylemlerle karşı karşıya kaldığına işaret eden Dr. Şahutoğlu “Yılmaz Şahutoğlu Samandağlıdır, adaylığını Samandağ’ından koysun! Bu cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında mücadele veren hiç kimseye yakışı kalacak davranışlar, söylemler değildir. Ama ben şuna inanıyorum; Cumhuriyet Halk Partisinin hiçbir tabanının, sizlerin hiçbirinizin bu hissiyat, düşüncede olmadığınızı düşünüyor, buna inanıyorum. Benim meslek hayatım İskenderun’da, Arsuz’da, bu coğrafyada başladı ve bu coğrafyanın insanıyla haşır neşir oldum. Her zaman sizlerle birlikte oldum, bundan sonra da sizlerle birlikte olmaya devam edeceğim. Sağlık sektöründe hizmet veriyordum, bundan sonra yol verirseniz siyasi arenada da hizmet vermek istiyorum” diye konuştu.

 

       HOŞGÖRÜ FİKRİNİN TEMSİLCİSİYİZ

 

      Cumhuriyet Halk Partililer olarak derviş Yunus ve Mevlana’nın izinden yürüyen insanlar olduğunu vurgu yapan Dr. Şahutoğlu “Biz insana insan muamelesi yapan, Yaratılanı yaratandan ötürü seven ve hoşgörünün timsali olan siyasi fikirlerin buradaki temsilcileriyiz. İnsan ayrımı, dar bölge milliyetçiliği yapmak, insanları dışlamak, şu veya bu sebepten dolayı ötekileştirmek bize yakışmaz. Mevcut iktidarı eleştirmenin yegâne sebebi, toplumda huzursuzluğu körükleyen, dışlayan, ayrıştıran, ötekileştiren davranışların fiiliyatların içerisinde yer almasından kaynaklanmaktadır. O yüzden bizim görevimiz, herkesi kucaklamak, sahiplenmek, herkese gölge yapmak. Benim zaten, görev yaptığım bölge itibariyle bölge insanına en çok sahip çıkan bir kardeşiniz olarak bunu gururla söylüyorum, bu anlamda gün birlik günüdür. Gün beraberlik günüdür. Gün, mevcut faşist iktidarı devirmek için, birlikte omuz omuza mücadele verme günüdür. Bunu sizlerle başaracağız” şeklinde konuştu.

 

       ARSUZ 2. ANTALYA, BELEK OLMAYA ADAY…

 

      Arsuz’un yeni ilçe ve özel bir konuma sahip olduğuna da değinen Şahutoğlu şöyle konuştu: “İlçenin alt yapısından, üst yapısına kadar ciddi yatırımlara ihtiyacı var. Bundan sonra inşallah yerel yönetimlerle beraber, iktidara gelirsek, Arsuz’un bölgenin turizm cenneti olması adına elimizden gelen her türlü gayretin içerisinde yer alacağız. Bölge ikinci bir Antalya, ikinci bir belek kompleksi olma müsait noktadadır. Bizim siyasiler olarak üzerimize düşen yegane görev de, bu bölge insanına hizmet getirme noktasında Ankara’da güçlü bir iradeyle mücadele etmek, bu bölgeye hizmet getirme öncülüğünü yapmak olacaktır. Önemli olan gönderdiğiniz milletvekillerinin geriye dönük olarak bu bölgeye, bu bölge insanına ne kadar sahip çıkacağıdır.”           






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Siyaset Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI