Bugun...



Eğitim Bir Sen Arsuz Şubesi Yeni Hizmet Binası Açıldı.
Tarih: 26-04-2015 18:29:26 + -


Eğitim Bir Sen Arsuz şubesi yeni hizmet binasına kavuştu.


Eğitim Bir Sen Arsuz Şubesi Yeni Hizmet Binası Açıldı.

    Eğitim Bir Sen Arsuz şubesi yeni hizmet binasına kavuştu. Eğitim Bir Sen Arsuz şubesi açılışına Ak Parti Hatay Milletvekili Sn. Orhan KARASAYAR, Ak Parti Arsuz İlçe Teşkilat Başkanı Nadim TAN, Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Mehmet ALĞAN,  Arsuz İlçe milli Eğiim Müdürü Mutlu TANIN, Arsuz İlçe Sağlık Müdürü Zekeriya BULUT, Arsuz Halk Eğitim Müdürü Kasım ANDI ile bir çok sendika üyesi ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.
    
Törende merhum Mehmet Akif İnan’dan alıntı yaparak konuşma yapan  Eğitim Bir Sen Arsuz şubesi başkanı Hakan ÖZER, 23 yıl önce başlatılan mücadelemizin artık tüm Türkiye’de daha özgür daha demokratik ve standartların yükselmesi amacıyla sendikalcık yapmaya çalıştıklarını ifade ederken eğitimin her tür ve kademesinde çalışanlara olumlu bir şekilde yansıdığını görmek bu gün burda olduğu gibi gelecekte de bizlerin en büyük gururu ve mükafatı olacaktır diyerek. Eğitim Bir Sen üyelerinin her türlü sıkıntılarını daha yakından paylaşabilmek ve daha hızlı çözüme kavuşturabilmek amacıyla aidiyet duygumuzu pekiştireceğine inandığımız sendikamızın tüm eğitim çalışanlarını Evine Hoş geldiniz diyorum dedi.
    
Ak Parti Hatay Milletvekili Sn. Orhan KARASAYAR yaptığı kısa konuşmada hükümet olorak bu güne kadar eğitim alanında emin adımlarla yürüdüklerini ifade ederken eğitimcilerin ülkenin kalkınması için en önemli unsur olduklarını bildiklerini ve bu nedenle öğretmenler bu kutsal görevde  üzerlerine düşen görevi layıkıyla yerine getireceklerinin inandıkları belirti.
Sendika açılışı yapılan duanın ardından Ak Parti Hatay Milletvekili Sn. Orhan KARASAYAR, Ak Parti Arsuz İlçe Teşkilat Başkanı Nadim TAN, Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Mehmet ALĞAN,  Arsuz İlçe milli Eğiim Müdürü Mutlu TANIN, Eğitim Bir Sen Arsuz şubesi başkanı Hakan ÖZER ile beraber açılış kurdalesini kesildi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Eğitim Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI