Bugun...



Haberin Merkezi İskenderun.Org 10 Yaşında…
Tarih: 24-10-2013 21:59:41 + -


Haberin Merkezi İskenderun.Org 10 Yaşında…


Haberin Merkezi İskenderun.Org 10 Yaşında…

Kentin ilk haber portalı olma özelliğiyle 9 yıldır kesintisiz bilgi paylaşımıyla halkın haber alma özgürlüğüne katkı veren İskenderun.Org onuncu yaşına girmenin haklı gururunu yaşıyor.

       İskenderun’da bilgisayar ve internet kullanıcısının henüz yaygınlaşmadığı bir dönemde gazeteciliği internet ortamına taşımak üzere yola çıkan İskenderun.org ekibi bugün dünya genelinden 80 ülke, sayısız şehirden günlük çoğul 50 bin ziyaretçisiyle adeta geniş bir aile oluşturdu.

       Yansız, yalın, derinlemesine, anlaşılır, art niyetsiz, kişilik haklarına saygı gösteren, ‘Doğru Habere Atılan İmza’ sloganıyla günün her anı haber paylaşımı özelliğiyle ziyaretçilerinin gönlünde çok önemli bir yer edindi.  

       Doğu Akdeniz’i kapsayan alanda gelişen önemli olaylar, haber değeri taşıyan gelişmeleri geniş bir kitle hep İskenderun.org’dan takip etmeyi tercih etti. Gerek İskenderun’da, gerekse kent dışında ziyaretçisinin açılış sayfası olarak kaydettiği, sabahın erken saatlerinden gün içerinde bölgedeki gelişmeler hakkında bilgi akışı için İskenderun.org haber portalına odaklanıldı.

       Haberlerinin yanı sıra, yorum imkanı vererek önemli bir cazibe noktası haline gelen İskenderun.Org ziyaretçilerine, kendi fikirlerini paylaşma, eleştirme, önerilerini aktarma imkanı verdi.

       Ufuk Aktuğ, Halit Sapmaz, İdris Aydoğan Halit Tunç’un iskeletini oluşturduğu İskenderun.org, Erzin’de Adil Coşkuner, Dörtyol’da Sedat İskenderoğlu, Hassa’da Mustafa Gül ve bilgi akışı sağlayan birçok gönüllüsüyle, Erkin Hastürk, Müslüm Kızıl, Ramazan Güntav, Necati Yıldız, Hasan Korkmaz ve Cihangir Cayrancı’nın köşe yazılarıyla 10. Yılına erişmenin mutluluğunu yaşıyor.       

      İnternet ortamında kesintisiz onuncu yılına giren İskenderun.org olarak, her geçen gün genişleyen ziyaretçi ailemize, haberleriyle katkı veren haberci arkadaşlarımıza, köşe yazılarıyla insanların beyninde bir ufuk açıp, beyin fırtınası yaratan yazarlarımıza teşekkür ediyoruz…   






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Medya Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI