Bugun...



Hafta Sonu Arsuz’da Yine Elektrik Yok :(
Tarih: 12-12-2014 16:12:37 + -


Arsuz İlçesi Yine Elektriksiz kalacak... İşte Yeni Kesintiler ...


Hafta Sonu Arsuz’da Yine Elektrik Yok :(

Son günlerin en büyük sorunu olan elektrik gene hayatımızı katletecek bu hafta sonu ve önümüzdeki günlerde yine mağdur edecek. İşte elektrik kesintilerine uğrayacak mahallelerimiz,

 

13 Aralık Cumartesi Günü Arsuz İlçesi Madenli, Üçgüllük, Karaağaç, Kışla, Karahüseyinli, Arpaderesi, Harlısu, Kozaklı, Pirinçlik, Helvalı, Aşağı Kepirce, Yukarı Kepirce, Gülcihan, Çerçikaya, Büyükdere, Işıklı, Avcılarsuyu, Tülek, Kale, Haymaseki, Gözcüler, Hacı Ahmetli, Höyük, Gökmeydan, Derekuyu, Kurtbağı, Akçalı, Nardüzü, Beyköy ve Uluçınar Mahallelerine 5:00-12:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek. Ayrıca,

14 Aralık Arsuz İlçesi Madenli, Üçgüllük, Karaağaç, Kışla, Kara Hüseyinli, Arpaderesi, Harlısu, Kozaklı, Pirinçlik, Helvalı, Aşağı Kepirce, Yukarı Kepirce, Gülcihan, Çerçikaya, Büyükdere, Işıklı, Avcılarsuyu, Tülek, Kale, Haymaseki, Gözcüler, Hacı Ahmetli, Höyük, Gökmeydan, Derekuyu, Kurtbağı, Akçalı, Nardüzü, Beyköy ve Uluçınar Mahallelerine 5:00-16:30 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

16 Aralık Arsuz İlçesi Büyükdere Mahallesi’ne 8:30-17:00 saatleri arasında Pirinçlik ve Helvalı Mahallelerine 9:00-16:00 saatleri arasında Bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

İlanda belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabilir. Enerjisa ait enerjili ve enerjisiz durumda olan YG - AG elektrik şebekelerimizde şirketimizden çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun çalışma yapılamaz.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Yaşam Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI