Bugun...



HATAY'A 10 BİN İŞ İSTİHDAMI YAPILABİLİR.
Tarih: 02-03-2015 09:13:16 + -


İSKENDERUN SANAYİ VE TURİZM KENTİ NEDEN OLMASIN, SERBEST BÖLGE, KIYI BANKACILIĞI VE 10 BİN İŞ İSTİHDAMI YAPILABİLİR.


HATAY'A 10 BİN İŞ İSTİHDAMI YAPILABİLİR.

Hatay’ın İskenderun İlçesinde görev yapan basın emekçileri ile Yörük çadırında düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Çok sayıda gazetecilerin ilgi gösterdiği kahvaltı da, TBMM 25.Dönem Hatay Milletvekili A.Adayı olduğunu ve Milletvekili seçilipte meclise geldiği zaman Hatay için sanayi, tarım, turizm,gerek Uluslar arası öğrencilerin üniversite eğitimlerini yapacağı “Eğitim Üssü” ile Hatay’ın kalkınmasına yönelik projeler hazırladığını, bunlarında gerçekleşmesinin mümkün olacağına dikkat çekti. Hatay'ın gerek Sanayi, gerek Turizm, bugüne kadar yapılamamış olan çalışmaları başlatmak, yeni ve ilave iş alanları oluşturularak YENİ HATAY için kalkınma hamlesini başlatmak istediği için 25.Dönem Hatay AK Parti’den aday adayı olduğunu söyledi.

Bu projelerin en önemlisinin Hatay Bölgesine yabancı yatırımcıları getirmek ve bölgedeki işsizlere, bu yatırımcılar ile beraber iş istihdamı sağlayacağını belirtti.

TBMM 24.dönem Milletvekili olan eski Adalet Bakanı sayın  Sadullah Ergin'e övgü dolu sözler söyleyerek, Hatay'a yapmış olduğu tüm hizmetlerden dolayı teşekkür edip; “Hatay ve Ülkemiz insanları Sadullah Ergin bey'in yapmış olduğu hizmetleri asla unutmayacaktır.” dedi.

“Ülkesini memleketini seven değerli gönül dostlarım, Sizlere tüm samimi duygularımla, Tüm ruhumla ve bedenimle hizmet vermek için, AK Partiden, TBMM 25. Dönem Hatay Milletvekili aday olmayı ve hem ülkemize hem de Hatay’ımıza hizmet etmek için sizlerin huzurunda söz veriyorum”

İbrahim Güder sözlerine şöyle devam etti. “Bugüne kadar 110 ülkeyi, uluslararası iş toplantıları, birçok ülkeye ihracat yapıyoruz. Yurt içi ve yurtdışında iş adamlarımıza yönelik iş görüşmeleri gerçekleştiriyoruz. Ülkemizde is Sivil toplum örgütleri ile alakalı toplantılar ve iş toplantıları yapmak için ziyaret ettiğini, ulusal ve uluslararası vizyona sahip, girişimci ve başarılı bir işadamı olarak “Milletvekili olarak seçilmem halinde Teşkilatlarımızla ekip ve takım çalışması yaparak, Hatay'ın baştan aşağıya kalkınma hamlesinde öncelikle on binlerce yıllık tarihe sahip dünyanın en eski yerleşim merkezi olan medeniyetlerin beşiği Hatay'ın turizminin gelişmesi için turizm kalkınma hamlesi başlatarak yerli ve yabancı yatırımcıları Hatay'a getireceğiz.” dedi.

Çok önemsediğim ve gerçekleşmesi iç ruhumla bedenimle var gücümle mücadele edeceğim Türkiye 2023 vizyonu ile önümüzdeki 10 yıl içinde ''YENİ BİR HATAY'' için sistemli, planlı ve çok çalışırsak aşağıdaki hedeflere ulaşmak mümkündür.

Aşağıda belirttiğim projeleri Hatay için gerçekleştirsek fena mı?  Olur.

Hatay'a gelecek Turist sayısını 5 Milyona ve Hatay'da konaklamayı 5-6 güne çıkartacak yatırımları yapsak,

Hatay'ın tamamını Serbest bölge ile kıyı ve yatırım bankacılığı merkezi yapsak,

Yeni ve çok sayıda ihtisas ve karma OSB'ler ile Hatay'ın İhracaatını minimum 25 milyar dolar yapsak, Kişi başı milli geliri 50.000 Dolar yapsak,

Katma değeri yüksek Tarım ve sanayi ürünlerin üretilmesini sağlasak, İşsizliğin olmadığı, “Yarın ne olacağım” kaygısını yaşamayacağımız “YENİ HATAY ” oluştursak güzel olacaktır. Bu söylediklerimin hepsini gerçekleştirmek inanın hayal değil, mümkündür. Başkan Güder sözlerini şöyle tamamladı:

Hürmet, Selam ve Dua ile Saygılarımı sunuyorum.”

İBRAHİM GÜDER DUR DURAK DEMENEDEN HASSA TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ.

Vekil aday adayı İbrahim Güder bir davet üzerine yine Hassa ilçe Başkanı Turgay Demir ziyaret etti. Hassa Bölgesine de ayrı projelerinin olduğunu belirtti. Hoş sohbet arasında gelişen muhabbetlerde Hassa İlçesine ve Hatay İline üretken vekillerin seçilmesi üzerine görüşler belirtildi. Bu nedenle Amanos Tünelinin önemi anlatıldı. Amanos tünelinin en kısa sürede temeli atılacağı yönünde beklentilerin olduğu gündeme geldi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Siyaset Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI