Bugun...



Hatay'ı Saadete Kavuşturacağız ...
Tarih: 31-05-2015 12:47:02 + -


Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç Dr. Necmettin Çalışkan, Yayladağı ilçesinde yoğun ilgi ile karşılaşarak seçim çalışmalarını sürdürdü.


Hatay'ı Saadete Kavuşturacağız ...

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç Dr. Necmettin Çalışkan, Yayladağı ilçesinde yoğun ilgi ile karşılaşarak seçim çalışmalarını sürdürdü.

Çalışkan, beraberinde Milletvekili adayları Nevin Zeytineli, Metin Yeşilkaya, Atila Erol, Mustafa Ertaç, İl Başkanı Mustafa Eğe ve  partililer Yayladağı ilçesi Çabala, Güveççi, Görentaş, Aslanyazı, Uluyol, Hisarcık, Kışlak, Ayışığı’nda Köy köy gezerek, esnaf, Pazar ve kahvehanede köylü ile bir araya geldi.

TARLALAR BOŞ, ÇİFTÇİLER EKMİYOR ÇÜNKÜ MALİYETİ KARŞILAMIYOR

Pazar esnafının da sorunlarını dinleyen Çalışkan, Pazar’daki meyve sebze fiyatlarının artışından yakınan ve maaşların ay sonuna zor yetiştiğini söyleyen vatandaşlarla karşılaştı. Çalışkan, mevcut hükümet üretmeden ithal edilmesi ile başka ülkelere iş imkanı sağladığını belirterek, “Tarlalar boş, çiftçiler ekmiyor çünkü maliyeti karşılamıyor. Her şey ithal ediliyor. Haritada adını dahi göremediğimiz Afrika ülkelerinden canlı hayvan ithal ediyoruz. Kendi ülkemizin işsizliğini çözmüyor, ithal ederek başka ülkelerin işsizliğini çözüyoruz, ne acı! Yardım dağıtmak sorunu çözmüyor, iş vermek lazım” dedi.

SAADET PARTİSİ MECLİSTE OLURSA İYİLİKLERE DESTEK, KÖTÜLÜKLERE FREN OLUR

Çalışkan Saadet’in mecliste bulunmasının önemine vurgu yaparak.  “Mecliste akil gruba ihtiyaç olduğunu belirterek, Saadet Partisi mecliste olursa iyiliklere destek, kötülüklere fren olur” dedi ve bazı projelerinden bahsetti. İktidar olmalı durumunda da, ilk iş olarak tüm çalışanlara yüzde 50 zam vereceklerinş, tarımı üretimi destekleyecek projeler, faizsiz kredi verip, üreticiye, çiftçiye mazotu 1 Tl’den vereceğiz” diye konuştu.

Günün sonunda Antakya’ya dönen Saadet heyeti Narlıca İlöğretim Okulu mezuniyet gecesi katıldılar. Burada Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Siyaset Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI