Bugun...



Hürriyet Gazetesi Ekonomi Profesörü Kızılot İGC Ziyaretinde ...
Tarih: 26-06-2013 16:10:41 + -


Hürriyet Gazetesi Ekonomi Profesörü ve Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Şükrü Kızılot, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş adamlarına vereceği seminer öncesinde İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.


Hürriyet Gazetesi Ekonomi Profesörü Kızılot İGC  Ziyaretinde ...

Hürriyet Gazetesi Ekonomi Profesörü ve Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Şükrü Kızılot, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş adamlarına vereceği seminer öncesinde İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Gazeteciler tarafından cemiyette karşılanan Kızılot’a İTSO Başkanı Levent Yılmaz, iş adamı Nuri Üysen eşlik etti. İskenderun İGC Başkanı Şehmus Aslan, ve bir çok basın mesubu karşıladı.

Hürriyet Gazetesi yazarı ve ekonomist Prof. Dr. Şükrü Kızılot, “ Bende Türkiye’nin değişik yerlerini gezdim, dolaştım. Burası gibi güzel bir basın merkezine rastlamadım. Bir de amatör bir heyecanla bu işi yürütüyorsunuz sanırım. İskenderun Ticaret Odası’nın ve önde gelen bazı iş adamlarının desteklemesi ayrıca büyük bir şans. Basında bir ülke için çok önemli. İnsanlar ve kamuoyu gerçekleri basından takip ediyorlar. Bu yaşadığımız dönemde de basın çok önem arz ediyor. Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek? Basında ciddi bir kan kaybı var. Gazete ve kitap okuyanlar Türkiye ve dünyada azalıyor. Dolayısıyla bu sektörde bir çalışma alanı olarak eskisi gibi değil. Görevlerinden ayrılanlar oluyor. Alternatif olarak iş bulma yerleri ve çalışma imkânları önceye göre çok sınırlı. İskenderun işin profesyonellerinin amatör heyecanı ile işini yaptıkları bir yer” diye konuştu.

İskenderun  İGC Başkanı Şehmus Aslan, ekonomi dünyasının üstadı aynı zamanda basın dünyasında önemli kalemlerinde biri olan Şükrü Kızılot’un ziyaretinden büyük memnunluk duyduklarını belirti. Türkiye’nin ve Hatay’ın nabzı İskenderun’da atmakta. Biz sizi burada ağırlamaktan çok gurur duyduk” diye konuşt.

Arsuz Gazetesi ...





Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Ekonomi Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI