Bugun...



Milli İttifak Hatay Mitingine Büyük İlgi ...
Tarih: 18-05-2015 10:14:14 + -


Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi’nin Saadet Partisi çatısı altında gireceği Milli İttifak Hatay mitingine sıcak havaya rağmen halk büyük ilgi gösterdi.


Milli İttifak Hatay Mitingine Büyük İlgi ...

Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi’nin Saadet Partisi çatısı altında gireceği Milli İttifak Hatay mitingine sıcak havaya rağmen halk büyük ilgi gösterdi.

Antakya Emlakevleri önünde saat 14:00’de gerçekleşen miting, 37 derece sıcağa rağmen büyük bir coşku ile gerçekleşti. 

Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe’nin selamlama konuşmasından sonra konuşan Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Nevin Zeytineli; “madem inançlı kadrolar bir araya geldi, tek yumruk oldu. öyle ise artık mazeret yok, umutsuzluk yok ve kaybetmek yok” dedi.

ALTERNATİF YOK DİYENLERE İŞTE ALTERNATİF

Daha sonra Mücahit Çalışkan sloganları eşliğinde söz alan 1. Sıra Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, “Tarihin hiçbir döneminde bu kadar çok Müslüman katli görülmemişti. Maalesef içinde bulunduğumuz dönemde en karanlık günleri yaşıyoruz. Bugün bu katliamları meydanlarda protesto değil; aktif rol alarak durdurmak için çabalamak zorundayız. İşte bunun için yola çıktık.

Bu ittifak tarihin en önemli noktasında meydana geldi diyen Çalışkan, “Halkımız 2002de hele bunları da bir deneyelim dedi. Olmadı 2007’de hele bir de Cumhurbaşkanı seçelim öyle görün dediler, bir fırsat daha verildi. 2011 de yine olmadı bir de Anayasa'yı değiştirelim dediler gene olmadı. Şimdi artık söyleyecek sözleri kalmadı. Oy verin diyorlar iyi de niye? Anayasa değiştireceklermiş bunların anayasa değişikliğinden anladığı tek şey; tek adamlık yönetimine geçmektir. Milli değerlere her zaman sahip çıkan milletimiz, bu Milli İttfaka’da sahip çıkacağına inanıyorum. Böyle bir günde geçmişi temiz iki partinin bir araya gelip var mı alternatif diyenlere işte alternatif işte alternatif”diye konuştu.
 

Daha sonra büyük bir coşku ile söz alan Büyük Birlik Partisi Lideri Mustafa Destici ülkede manevi çöküntü ve ahlaki yozlaşmaya karşı "Milli İttifak" dediklerini vurgulayarak, “Türkiye'de siyasetin ayrıştığını, oy almak, iktidar uğruna mecliste temsil etme adına milletin kamplaştırıldığına şahit oluyoruz.  "Bizler, İslam coğrafyasındaki akan kana, kardeş kavgasına, Müslümanların birbirini öldürmesine ve bunların maalesef baştakilerin sebep olmasına isyan olarak 'Milli İttifak' dedik. Allah'ın izniyle hem manevi çöküntüyü hem de İslam dünyasındaki kanı ve gözyaşını hep birlikte dindireceğiz" dedi

RABİA İŞARETİ İLE MISIR KURTULMUYOR

Destici Mısır’da idam’a mahkûm edilen Muhammed Mursi konusuna da değinerek, Nutuk atarak, Rabia işareti yaparak, Mısır üzerinden edebiyat yaparak, Muhammed Mursiler kurtulmuyor diyerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinglerde Mursi'yi istismar ederek oy avcılığı yapması yerine, dünya liderleri ile bir araya gelip idam kararının durdurulması için çaba göstermesi çağrısında bulundu.

SURİYE HELİKOPTERİNİN DÜŞÜRÜLMESİ

Suriye uçağının düşürülmesine değinen Destici, Suriye uçağını düşürdük diye Başbakan ve Cumhurbaşkanı, sevinç çığlıkları atıyorlar. Sanki Kırımı ilhak eden Rusya’nın, adalarımız işgal eden Yunanistan’ın, ABD’nin, İsrail’in uçağını düşürdüler!. Müslüman bir ülkenin helikopterini düşürdünüz diye seviniyorsunuz” diyerek tepki gösterdi.

Son olarak Mücahit Erbakan Başbakan Kamalak sloganları eşliğinde konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak; “Hatay’da tarihi bir güne şahit oluyoruz.  Mazisi, sicili ve kadroları tertemiz iki parti olarak bir araya geldiklerini belirtti.

BU SEÇİMLERE GİRERKEN SUÇLUYU BULDULAR; PARLAMENTER SİSTEM

"Bugün Türkiye 'da, yaşanılabilir bir Türkiye 'nin, yeniden büyük Türkiye'nin ve yeni bir dünyanın ilk işaret fişeğini atıyoruz diyen Kamalak, Milli ittifaktan milli iktidara yürüyüşün müjdesini veriyoruz. Anadolu'yu karış karış dolaşıyoruz. Her gittiğimiz yerde milli görüşün yaptığı hizmetlerle karşılaşıyoruz. Nerede bacası tüten bir fabrika görürseniz orada milli görüşçülerin alın teri vardır. Siyasi partiler mitinglerde içi boş ve süslü kelimelerle aziz milletimizi kandırmaya çalışıyor. Yeni Türkiye 'yi kuracaklarmış. Ben buradan haykırıyorum, AK Parti mi bu ülkenin problemlerini çözecek. 10 yıl önce mi bu ülkede işsizlik daha çoktu, şimdi mi daha çok. Türkiye'nin toplam borcu mu daha fazlaydı, şimdi mi. Şimdi daha fazla. “Topluma verecekleri hiçbir şey kalmadığı için başkanlık sisteminden bahsediyorlar. Bu seçimlere girerken suçluyu buldular, parlamenter sistem. Ey iktidar sahipleri işsizliği gidermek için fabrikalar kurdunuz da parlamenter sistem mi engelledi? İşçiye memura yüzde 50 zam verdiniz de parlamenter sistem mi engelledi? Asgari ücreti iki misline çıkarmak istediniz de parlamenter sistem mi engelledi?” diye konuştu.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Siyaset Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI