Bugun...



Nazım Çulha Arsuz Halkına Hizmet İçin Talip . . .
Tarih: 16-07-2013 21:32:29 + -


İskenderun Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Nazım Culha, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Arsuz Belediye Başkanlığı için aday


Nazım Çulha Arsuz Halkına Hizmet İçin Talip  . . .

 İskenderun Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Nazım Culha, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Arsuz Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Arsuz’un Madenli Beldesi’nde doğup büyüyen Culha, 8 belde ve 25 köyden oluşan Arsuz’u öncelikle bütünleştirmek gerektiğini söyledi.

Arsuz’un çok büyük bir coğrafyayı kapsadığını kaydeden CHP Arsuz Belediye Başkan aday adayı Nazım Culha, bölgede büyüyüp yetişen bir kimliğe sahip olması nedeniyle yapılması gerekenleri de çok iyi bildiğini ifade ederek, “O bölgeden çok sayıda arkadaşımız ve dostumuz aday olmak için telkinde bulundu. Uzun bir süre değerlendirmeden sonra bunun neticesinde aday adayı olmaya karar verdim. Öncelikle Arsuz’u bütünleştirmek gerekiyor. Bölgemiz için ön görülen projeler dahilinde çalışmalar yapılması lazım! Arsuz turizm karakterli bir bölgedir. Maalesef üzülerek belirtmeliyiz ki, Arsuz şu an göç alıyor. Gençlerimiz yazın Antalyalara, yurt dışına çalışmaya gidiyorlar. Bizim 80-85 kilometrelik bir sahilimiz var. Pırıl pırıl denizimiz var. Dağ ve denizle bütünleşen bir doğamız var. Tüm bunları fırsata çevirdiğiniz zaman istihdam sağlamış olursunuz” diye konuştu.

Arsuz’un tarım alanında da çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu kaydeden Culha, bunun yanında tarihi ve kültürel yapıları da ön plana çıkarmak gerektiğine parantez açtı.
CHP Arsuz Belediye Başkan aday adayı Nazım Culha, önümüzdeki günler içinde çok geniş kapsamlı bir basın toplantısıyla projelerini kamuoyuna açıklayacağını sözlerine ekledi.


kaynak:8.günhaber gökhan gökpınar






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI