Bugun...



REYHANLI İFTARNDA GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARINA BİR ARAYA GELİNDİ.
Tarih: 17-07-2013 23:10:39 + -


Reyhanlı İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla gazi ve şehit ailelerine iftar verdi.


REYHANLI  İFTARNDA GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARINA BİR ARAYA GELİNDİ.

Reyhanlı İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla gazi ve şehit ailelerine iftar verdi. 

Yenişehir’de Saklı Bahçe’deki iftar yemeğine AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar   Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen, Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman, AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, İlçe Emniyet Müdürü Duygu Uzundurukan, AK Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Hacıoğlu, iş adamları, STK başkan ve temsilcileri, gazi ve şehit yakınları, il genel ve belediye meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları, daire amirleri ile çok sayıda davetli katıldı.


AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar da, “Allah bizlere böyle sıkıntılar böyle imtihanlar yaşatmasın. Birlik beraberliğin ülkemizin güçlenmesi dünyaya örnek bir ülke haline gelmesini çekemeyenler bölgemizde oyunlar oynamaya çalışacaklar.dedi


Milletvekili Mehmet Öntürk ise millete rağmen bir iktidara karşı durmayı asla kabullenemeyeceklerini belirterek, “Biz siyasilerin belediye Başkanlarımızın Milletvekillerimizin yöneticilerimizin eksikleri olabilir. Bu son yapılanlara rağmen bizlere düşen sıkı sıkı kenetlenmek birbirimize sahip çıkmak bu milletin iradesini heba ettirmemek.


Milletvekili Adem Yeşildal, 11 Mayıs’ın Türkiye ve Reyhanlı için önemli bir gün olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Maalesef o gün Reyhanlımızın göbeğinde menfur bir saldırı gerçekleşti. O günden bu yana yaşadığımız süreci sizler en yakın yaşamış insanlar olarak bizden iyi biliyorsunuz. Reyhanlılı kardeşlerimizi bir kere değil bin kere değil milyon kere sayıların sonuna kadar tebrik ediyorum. Çünkü Reyhanlı’daki o menfur saldırı ile çok ciddi belki ülke çapında bölge çapında büyük olaylar başlatılmak istendi.Reyhanlımızı Reyhanlılı kardeşlerimizi bu sağ duyulu yaklaşımlarından dolayı tebrik ediyorum.”





Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Hatay Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI