Bugun...



Sekeçoğlu, “Yeni Arsuz’u Birlikte İnşa Etmek İçin Adayım”
Tarih: 24-09-2013 10:17:55 + -


Sekeçoğlu, “Yeni Arsuz’u Birlikte İnşa Etmek İçin Adayım


Sekeçoğlu, “Yeni Arsuz’u Birlikte İnşa Etmek İçin Adayım”

           Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan İnşaat Mühendisi Bülent Seküçoğlu ‘Yeni Arsuz’un inşa etmek için hizmete hazır olduğunu söyledi.

CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar, İl ve İlçe yönetiminden üyeler ve partililerle eşinin de yanında hazır bulunduğu toplantıda açıklama yapan İnşaat Mühendisi Bülent Seküçoğlu Karaağaç’tan Çevlik sınırına kadar uzanan, Doğu Akdeniz’in kraliçesi, güneyin inci gerdanlığı Arsuz’un, doğal konumu, coğrafyası, iklimi ve sosyal dokusuyla, adeta cennetten bir köşe olduğunu vurguladı.

       CHP’li Seküçoğlu Arsuz, imarı, altyapısı, ulaşımı ile birlikte çevreye, temizliğe ve insana duyarlı bir belediyecilik anlayışıyla yönetilmesi gerektiğine işaret ederek “Yeni ilçemiz Arsuz’un profesyonel projelerle ve ciddi yatırımlarla yeniden şekillenmeye, çağdaş, modern ve örnek bir kentsel yapılanmaya bu bağlamda, bu güzel kentin marka ve modern bir dünya kenti olması için çağdaş şehircilik alayişinin yaşam kalitesiyle desteklenmesine, geniş vizyona ve sanatsal yaklaşma ihtiyacı vardır” dedi. 

        Seküçoğlu, Arsuz’un, planlı, programlı ve akıllı projeler ile çağdaş yatırımlarla dünya standartlarında, yaşanabilecek, modern bir kültür ve turizm merkezi olmayı, aynı zamanda Türkiye’nin de cazibe merkezi olmayı fazlasıyla hak ettiğini ifade etti.

         Arsuz’un; eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel hizmetlerin yanı sıra kentsel gelişim açısından bir bütün olarak masaya yatırılıp yeniden planlanması gerektiğine dikkat çeken Seküçoğlu, “Bu nezih coğrafyanın geleceği için yaşamsal önem arz eden temel yapılanma sürecinin, kesinlikle ufku geniş, deneyimli, gerçekçi ve üretken bir kadroyla yönetilmesi gerektiğine inanıyorum. Geniş vizyona sahip, bilinçli ve üretken, ayni zamanda bu coğrafyanın her kesimini temsil eden, projeler geliştiren, değişim ve gelişime açık, etkin bir belediye meclisi ve Arsuz’un öz değerleri olan sizlerle ve özellikle örgütümüzle el ele vererek modern Arsuz’u yeniden inşa ve imar etmek için; bilimin ve tekniğin rehber alındığı, demokratik katılımcı belediyecilik anlayışıyla “halkın söz ve karar sahibi” olduğu bir yönetimle; demokrasi ve cumhuriyetin temel değerlerine saygılı, Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü ve en saygın partisi olan CHP’den Arsuz’un Belediye Başkanlığına aday adaylığımı ilan ediyorum...” diye konuştu.  

       Türkiye’nin siyasi geleceğine yön verecek olan önümüzdeki yerel seçimlerin demokrasi ve cumhuriyet aşığı her yurttaşa çok önemli bir misyon yüklediğinin altını çizen Seküçoğlu “Ülkenin içinde bulunduğu olumsuz siyasi ve ekonomik koşulların giderek ağırlaştığı, toplumsal barışı, huzur ve kardeşliğimizi hedef alan provokasyonların arttığı günümüzde, öncelikli olarak görevimiz ve hedefimiz CHP’yi iktidara taşmaktır.    Ayrıştırma ve ötekileştirme politikalarına inat; özellikle Hatay’da tüm farklı renklerimizle birlikte kardeşlik, hoşgörü ve barışın örnek tablosunu özenle korumaya, Türkiye Cumhuriyeti ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin yılmaz bekçileri olmaya devam edeceğiz. Hatay’ın kardeşliğini ve huzurumuzu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu seçimlerde bir tek insanimizi bile küstürme lüksümüz ve hakkimiz yoktur” şeklinde konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Siyaset Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI