Bugun...



Uygur kardeşler İskenderun’a geliyor
Tarih: 25-05-2014 21:35:45 + -


Komedinin ustaları Uygur kardeşler İskenderun’a geliyor


Uygur kardeşler İskenderun’a geliyor

Asi Medya Organizasyon, sanat etkinlik organizasyonlarına iddalı olarak devam ediyor. Süheyl- kardeşler kıyameti kahkahalarla
karşılayacak yeni komedi oyunu ‘Dünyanın sonu.net’, 7 Haziran 2014 Cumartesi saat 20:30’da M.K.Ü ’nda tiyatroseverlerle buluşuyor.
Bir gün dünyanın sonunun geleceğini bilmek,cama nasıl ve hangi yoldan olacağını bilememek korkusuyla yaşamak dünyanın sonu gelene kadar. Dünyanın sonu uzaydan mı gelecek? Yoksa dünyanın merkezinden bir saldırı mı olacak? Peki kıyamet Amerika’da mı başlayacak? Kıyamet sonrasında kimse kalacak mı? Kalan olursa yaşamaya nasıl devam edecek? İnsan hayata tekrar nasıl tutunacak? Peki bütün bunları düşünmek yerine kahkahalarla gülmeye ne dersiniz?
Oyunda, eski parlak günlerine tekrar dönmeye çalışan, bunalımdaki bir yazar (Ziya) ve ona yardımcı olmaya çalışan beceriksiz ilham perisinin (Tarhun) hikayesi absürt bir dille anlatılıyor. Ziya, “Dünyanın Sonu” adlı, Türkiye’de kıyameti konu alan bir kitap yazmaktadır. Ama aşk acısı ve yaşadığı tıkanma yüzünden kitabını bir türlü bitiremez. Tam umutsuzluğa düştüğü bir anda çıkagelen Tarhun, sanılandan çok farklı, kaba saba “erkek” bir ilham perisidir. İlginç ve aykırı yöntemlerle Ziya’ya kitabı yazmasında yardımcı olmaya çalışır. Konudan konuya atlayan ikili, Ay’ın dünyaya çarpması, Haliç’te mutasyona uğrayıp İstanbul’a saldıran dev midyeler, insanlığın sonunu getiren bir zombi salgını, dünyayı yok eden makinelerin istilası gibi senaryolar arasında cebelleşip durular fakat Ziya aradığını bir türlü bulamaz. Dünyanın sonunu nasıl getirmelidir? Tüm varlığıyla bu sona odaklanmışken, farklı bir sonla hayatı değişir. Dünyanın Sonu’nun sonuyla.. Oyuncular: , Behzat Uygur, , , .. Bilet temin yerleri: AVM satış standı, Nebil Gold, Tümkaya Süt, Rosus , Praktiker.
Detaylı bilgi için: 0507 120 64 24, www.facebook.com/asimedya, www..com/asimedya






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İskenderun Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI