Bugun...



Ve Civelek Hatay'a Talip Oldu . . .
Tarih: 28-08-2013 10:04:14 + -


Ve Civelek Hatay'a Talip Oldu . . .


Ve Civelek Hatay'a Talip Oldu . . .

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bir TV programında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağını belirtti.
Tüm çalışmaların belediye çalışanları, halkın sabırları ve verdikleri vergilerin katkılarıyla yapıldığını anlatan Başkan Civelek, “Ben bu işi sevdim. 8 bin civarında ameliyat yapmışım. Ama altyapı hayatımın en büyük ameliyatı oldu. Çok mutluyum. Çünkü İskenderun’da çok güzel çalışmalar yapıldı” dedi.
Hatay’ın büyükşehir olduğunu, bir takım eksiklikleri gördüğünü belirten Başkan, şöyle konuştu: “Eşgüdümle çalışmak çok önemlidir. Hem maliyet düşer, hem verimlilik artar. Bir yeri yapıp kapatıyorsunuz sonra yine açıp bir daha kapatıyorsunuz bunlar maliyeti arttırır, o kentte yaşayan insanlara sıkıntılar yaşatır. Büyükşehirde de Hatay’ın böyle beklentisi var. Aslında hem ağacı göreceksiniz hem ormanı göreceksiniz. Bunda yararlı olabilirim. Halka hizmet hakka hizmettir” dedi.
Artık birçok yetkinin Büyükşehir Belediyesinin elinde olduğunu, İskenderun için de bütün Hatay için de daha faydalı olabileceğine inandığını dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderun’da başhekimlik yaptım. İskenderunlu hemşehrilerim beni belediye başkanlığı görevine getirdi. Her şeyimi İskenderun’a borçluyum. İskenderun’u unutmam mümkün değil” diye konuştu.
Adaylığıyla ilgili soruyu yanıtlayan Başkan, “Ben sosyal demokrat düşüncedeyim” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok büyük birikimi ve geçmişi olan parti olduğunu söyleyen Başkan, hizmetin ancak çok yoğun bir çalışma temposuyla, özel yaşamdan fedakarlıkla yapılabileceğini, eşinin de kendisini desteklediğini belirterek, halka hizmetin insana büyük mutluluk verdiğini sözlerine ekledi.





Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İskenderun Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI