Bugun...



Yerel Medya Ödülü İskenderun'da S. Korkmaz'a
Tarih: 07-03-2014 23:00:10 + -


Yerel Medya Ödülü İskenderun'da S. Korkmaz'a



Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ile Konrad Adenauer Vakfı işbirliğiyle düzenlenen "Yerel Medya 2013 Ödülleri", İskenderun'da haftalık yayın yapan Ekogündem Gazetesi sahibi Serpil Korkmaz'a verildi.

"Savaş Önce Kadınları ve Çocukları Vuruyor" haber başlığı ile yerel haber dalında ödül kazanan Kormaz, gazeteciliğin zor olduğunu, ödüle layık görüldüğü için mutluluk duyduğunu söyledi. korkmaz, ödül kazanmasını şu sözlerle değerlendirdi: "Bir bayan olarak bu ödüle layık görülmek beni onurlandırdı. Toplum ve kamoyu yararına meslek icraa edenlerin de umarım benim gibi ödüllendilir ve onurlandırılırlar. Bu Türkiye genelinde ilk birinciliğim."
Yerel Medya Ödülleri Seçici Kurulu, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sibel Güneş, Konrad Adenauer Stiftung Proje Yöneticisi Bekir Öncel, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Sağnak, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Muğla Temsilcisi Kenan Gürbüz, Doğan Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Eşmen, İhlas Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, Cihan Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Hakan İnce'den oluştu.
Kurul, Karadeniz Ereğlisi'nde yayınlanan "İş’te Haber Hayat Gazetesi'nde "Dağ Taş Saç Üçgeninde" başlıklı haberiyle Osman Doğan Gönüllü'yü yerel haber dalında mansiyon ödülünü verdi. Fotoğraf Dalında birinciliğe değer eser bulamayan kurul, Trabzon'da yayımlanan Karadeniz'den Günebakış Gazetesi'nde Tolga Sağlam'ın "Yavuz Selim Ringe Döndü" konulu fotoğrafını mansiyona değer buldu. Sayfa Düzeni Dalında ise Trabzon'da yayımlanan, 21 Ocak 2013 tarihli Karadeniz Gazetesi'nin Spor Arka Sayfa (20. sayfa) düzenini yapan Tuncay Şükür'ü ödüle değer gördü. Konya'da yayınlanan Merhaba Gazetesi'nin birinci sayfasını yapan İbrahim Başçı’yı mansiyonödülü verdi. 





Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Medya Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI