Arsuz İlçesinde düzenlenen Gadir Hum ve Kardeşlik Konferansında konuşan İlçe Kaymakamı Fatih Baysal, Bölgemizde herhangi bir sıkıntı olduğu zaman Alevi kardeşlerimiz ile birlikte savaşmaya hazırız" açıklamasında bulundu.
Alevi toplumunun Gadir Hum Bayramı dolayısıyla düzenlediği kardeşlik konferansına katılan İlçe Kaymakamı Fatih Baysal, yaptığı konuşmasının ardından ayakta alkışlandı. Suriye'de yaşananlardan ötürü tedirgin olan Alevi vatandaşlara seslenen Kaymakam Baysal, "Türkiye Cumhuriyeti devleti NATO'nun 2. büyük gücüne sahip. Türkiye Cumhuriyeti devletine gelip de ahkam kesmek kolay değil. Allah'ın izniyle, herhangi bir sıkıntı olduğu zaman bölgemizde Alevi kardeşlerimizle birlikte savaşmaya hazırız. Size şunun garantisini veriyorum.
Baysal, Türkiye Cumhuriyeti devletinin ilçe kaymakamı olarak, hepiniz evinizde rahat uyuyun. Hepiniz güvendesiniz. Herhangi bir sıkıntı olduğu zaman devletimizin ordusu, emniyeti her şekilde sizleri korumakla yükümlüdür. Peygamber Efendimizin damadı, Peygamber Efendimizin amcasının oğlu Hz. Ali için canımız feda olsun" diye konuştu.











Hatay Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 13-19 Nisan tarihleri arasında kaçakçılık ol..
Hatay Büyükşehir Belediyesinin (HBB) eğitimine şehirde devam eden üniversite öğr..
Hatay Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı bünyes..
BAŞKAN ÖNTÜRK, TARIMA CAN SUYU OLACAK TESİSİN AÇILIŞINA KATILDI
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), vatandaşlardan gelen talep ve sorunları daha ..
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), çevre bilincine sahip nesiller yetiştirmek am..
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Teşkilatı’nda olağanüstü kongrenin ardından yen..
Arsuz’da Kanser Haftası Kapsamında Farkındalık Buluşması Gerçekleştirildi ..