Bugun...


Sedat SAHİLLİ


Facebookta Paylaş









Konu Arsuz İse İstişare Arsuz’da Olmalı
Tarih: 24-12-2019 22:55:00 Güncelleme: 24-12-2019 22:56:00


Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın Arsuz’a katmak istediği yatırımlar Hatay’ın Anavatana bağlanmasından bu yana belki de Arsuz sınırları içerinde bu kadar kısa sürede yapılan en büyük yatırımlar. Bu nedenle Arsuz sayın valimize yıllarca minnettar kalacaktır.

 

Başta Samadağ  - Arsuz yolu olmak üzere DOĞAKA ile beraber  Arsuz’da projelerin hayat bulması yıllarca devlet yatırımlarından mahrum kalan Arsuz’un geleceğini aydınlatıyor.

Geçtiğimiz günlerde yine İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında Arsuz’un en büyük yatırımları arasında yer alacak olan Yat Limanı ve HADO projesi hakkında iştişare veya bilgilendirme toplantısının Arsuz yerine yine İskenderun’da yapılması Arsuz halkını düşündürdü.

Siz hiç İskenderun veya Antakya’da yapılacak olan bir yatırımların toplantısının Arsuz’da yapıldığını duydunuz mu? Muhtemelen hiç haber sitesinde de okumamışsınızdır. Çünkü hep Arsuzlular piyon pozisyonunda kalmıştır.

Fotoğraflardan Toplantıya geldiği ilk günden beri Arsuz’a değim yerinde ise Altın günlerini yaşatan bir çok proje ve etkinlik ile ilçenin adını hak ettiği yere taşımaya çalışan Halk Adamı Arsuz kaymakamımız Musa Sarı ile Arsuz’un çiçeği burnunda  Efsane başkanı Dr. Asaf Güven dışında Arsuzlu kimsenin yer almaması düşündürücü değil mi?

Zira Arsuz sınırları içerisinde yer alacak olan projeler hakkında iştişare veya bilgilendirme toplantısına neden İş Adamlarına sürekli ev sahibi yapacak olan Arsuz İş İnsanları Derneği ve  Arsuz’un Tanıtımına kendini adamış Arsuz Turizm ve Kültür Derneği temsilcileri gibi dernekler başta olmak üzere STK veya Kurum temsilcileri davet edilmiyor?

Umarım başta Hatay valiliği olmak üzere Arsuz hakkında yapılacak bundan sonra ki toplantılar Arsuz’da yapılır ve projelere katkı sunmalarına fırsat verilir.



Bu yazı 57180 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

ÇOK OKUNAN HABERLER
YAZARLAR
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI